ONZE B&B

Van harte welkom!

Bed &Breakfast Haveneind ligt in het buurtschap Goedereede Havenhoofd aan het havenkanaal, op 15 minuten loopafstand van het strand en vlakbij het Grevelingenmeer, ook wel de ”Kop van Goeree” genoemd. Aan de voorkant kijkt u uit over de weidse landerijen van Goeree; aan de achterkant is er zicht op de duinenrij. Vlakbij onze B&B is de visafslag van Stellendam met een heerlijk visrestaurant. Stellendam zelf heeft een zwembad en een jachthaven.

De B&B heeft 4 kamers, elk met eigen douche en wastafel, televisie/radio en WIFI . Boven en beneden zijn gastentoiletten. Alle kamers bevinden zich op de eerste verdieping, zijn alleen bereikbaar per trap en dus niet geschikt voor rolstoelgebruikers.Wij hanteren tarieven voor het hoogseizoen en het laagseizoen. Deze variëren van € 30,= tot €40,= p.p.p.n. en verschillen per kamer. Voor een overzicht van de kamers en de bijbehorende tarieven, klikt u op de link kamers. Een houten babyledikant is beschikbaar. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis en van 2 tot 12 jaar geldt het vaste tarief van €15,= . De prijzen zijn inclusief ontbijt, waarbij u de keus heeft tussen een Engels of een Europees ontbijt. Ontbijt wordt geserveerd tussen 07.00 uur en 10.30 uur (in overleg) in onze gezellige eetkamer. Deze bevindt zich op de benedenverdieping. Een kinderstoel is beschikbaar. Er worden geen avondmaaltijden geserveerd. Wel is er een magnetron beschikbaar waar u gebruik van kunt maken. Er zijn talloze restaurants in de omgeving. Vervoer naar restaurants in omgeving is mogelijk na overleg en tegen kostprijs.

In onze B&B is roken niet toegestaan en i.v.m. allergieën kan uw huisdier ook niet bij ons terecht. We hebben voldoende parkeermogelijkheid en als u fietsend komt kan uw fiets veilig in onze fietsenstalling terecht.

Wij zijn Peter en Conny Don en heten u van harte welkom op Haveneind.